ا رسول در وقت خطر است. و این مسائل شیعۀ قرن 21 را خوش نمی آید و همه چیز را حاشا می کنند. و البته دیوار حاشا بلند است ! خیلی بلند.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<html><body><a class="text" href="w:text:311.txt">ادعای 261- جبرائیل عمر را نصیحت کرد که حق علی را نخوری</a><a class="text" href="w:text:312.txt">ادعای 262 - حدیث اقتداء با صحاب مخدوش است</a><a class="text" href="w:text:313.txt">ادعای 263- بعضی از صحابه تابع هوای نفس و منحرف از حق شدند</a><a class="text" href="w:text:314.txt">ادعای 264- غزالی می گوید: صحابه  نقض عهد کردند.</a><a class="text" href="w:text:315.txt">ادعای 265- «سر العالمین» کتاب غزالی است</a><a class="text" href="w:text:316.txt">ادعای 266- ابن عقدۀ سنی را به خاطر حق گویی کشتند</a><a class="text" href="w:text:317.txt">ادعای267 - طبری را به خاطر حق گویی و طرفداری از شیعه، شبانه دفن کردند</a><a class="text" href="w:text:318.txt">ادعای 268- امام نسائی را کشتند</a><a class="text" href="w:text:319.txt">ادعای 269 - سنی ها کلمۀ مولی را درست معنی نمی کنند</a><a class="text" href="w:text:320.txt">ادعای 270- و نزول آیۀ «یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک» در حق علی است </a></body></html>ادعای 261- جبرائیل عمر را نصیحت کرد که حق علی را نخوری
  به خصوص، میرسید علی همدانی فقیه شافعی که از فضلاء و موثّقان فقهاء و علمای خودتان در قرن هشتم هجری بود در کتاب «مودة القربی»  نوشته است که جمیعت بسیاری از صحابه در مکان های مختلفی از خلیفه عمر بن الخطاب (رضی الله عنه» نقل نموده اند که گفت: «نصب رسول الله (ص) علیاً علماً »؛ یعنی، نصب نمود رسول الله علی را مهتر و بزرگتر و راهنمای قوم و بعد او را به مولایی به جامعه معرفی نمود و بعد از دعا دربارۀ دوستان و دشمنان آن حضرت عرض کرد:
« اللهم انت شهیدی علیهم » خدایا ، تو گواه منی بر ایشان ( یعنی، ابلاغ رسالت نمودم. )
در آن حال، جوان زیبایی با حسن صورت و بوی خوش پهلوی من نشسته بود؛ به من گفت:
« لقد عقد رسول الله عقداً لا یحله الا المنافق فاحذر أن تحله»
من به رسول الله عرض کردم: وقتی شما دربارۀ علی سخن می گفتید، پهلوی من جوان خوش رو و خوشبویی نشسته بود و با من چنین گفت. حضرت فرمود:
او از اولاد آدم نبود؛ بلکه جبرئیل امین بود که به این صورت جلوه گر شده بود که تأکید نماید بر شما آنچه را دربارۀ علی (ع) ...  
جواب ما :
  هیچ عاقلی این داستان را باور نمی کند؛ این که اعتراف به جرم است. عمر چرا باید این را بگوید؟ فرعون حتی قدرت جادویی عصای موسی را دید باز به او تهمت زد. شکست جادوگران خود را دید باز قبول نکرد و به ساحران خود تهمت زد. علی که وزیر عمر بود اگر علی ادعایی می کرد باید به او تهمت می زد .
و دیگر اینکه  شما می گویید: عمر از فرعون بدتر است. پس چرا اخلاق عمر در این جا مثل اولیاء الله است. 
می گوید:
  از شخص شما، سید جلیل القدر مؤدب انتظار نداریم که نسبت هوا پرستی به اصحاب رسول الله بدهید و حال آنکه اصحاب را آن حضرت اسباب هدایت قوم قرار داد که می فرماید: اصحابی کالنجوم بابهم اقتدیتهم اهتدیتم .
جواب ما :
   اگر می خواهی حرفی بزنی، چرا از زبان سنی مقدمه چینی می کنی ما که گفتیم: این حدیث را قبول نداریم. 
ادعای 262 - حدیث اقتداء با صحاب مخدوش است
  اول، تمنا می کنم تکرار مطلب نفرمایید. ممکن است اصحاب هم مانند سایر خلق جائز الخطاء بودند. پس وقتی ثابت شد معصوم نبودند، تعجبی ندارد که با برهان، نسبت هوی پرستی به بعضی از آنها داده شود. 
دوم، بدانید که این حدیث قابل استناد نیست؛ زیرا در اسناد این حدیث حارث ابن قضین، مجهول الحال و حمزة ابن ابی حمزه نصیبی متهم به کذب و دروغ گویی می باشند؛ لذا ضعف حدیث ثابت است و نیز، ابن حزم گفته است: این حدیث مکذوب و موضوع و باطل است .
پس چنین حدیثی با سلسله اسناد ضعیف قابل اعتماد و اتکاء به استناد نمی باشد ...   
جواب ما :
  ما از اول گفتیم: مخدوش است؛ اما تو در ادعای ... خودت به آن استناد کردی . اگر حدیث را قبول نداری، چرا به آن استناد کردی ! قربان برم خدا را  ،  یک بام دو هوا !
بعد اینجا چرا سند  حدیث را با این دقت میبینی  اما اگر بنفع تو باشد سندش را نگاه نمیکنی؟
ادعای 263- بعضی از صحابه تابع هوای نفس و منحرف از حق شدند
  آقایان یا باید با انصاف بگویید: بسیاری از اخباری که در کتب معتبر خودتان راجع به حرب با امیر المؤمنین علی نقل گردیده است که رسول اکرم فرمود: «جنگ با علی، جنگ با من است.» اساسی ندارد یا تصدیق نمایید که این نوع از اخبار غایت اعتبار را دارد؛ زیرا سلسلۀ اسناد صحیحه به کتب معتبر اکابر علمای خودتان رسیده است ( علاوه بر تواتر در کتب معتبر علماء شیعه ) که در این صورت تصدیق کرده اید عده ای از اصحاب فاسد و کاسد و اهل باطل بودند؛ مانند معاویه، عمرو بن عاص، ابوهریره ، سمرة بن جندب، طلحه و زبیر و غیره که به جنگ با علی بر خاستند، زیرا جنگ با رسول الله بوده است. پس قطعاً منحرف از حق گردیدند که به جنگ رسول الله قیام نمودند .
ما چگونه ناچاریم تصدیق کنیم که عده ای از اصحاب فاسد بودند، مثل طلحه و زبیر ...  
جواب ما :
  و این حدیثِ جنگ با علی ، جنگ با من است؛ نیز دروغ  است .
  تو که این همه از کتابهای ما خبر داری ! چگونه نمی دانی که طلحه و زبیر جزو عشره مبشره هستند؛ یعنی، شامل 10 نفری هستند که بهشتی هستند. پس اگر به کتابهای ما استناد می کنی، ناچاری تصدیق کنی طلحه و زبیر فاسد نبودند؛ بلکه بهشتی هستند . بلکه از بهترین مردم هستند 
  بدان که ما نمی گوییم: همۀ صحابه به بهشت می روند ( هر چند که به  این امید داریم ) ؛ چون ندیدم آنها بر پیامبر دروغ ببندند، پس می گوییم که همه عدول هستند و در نقل حدیث دروغ نگفته اند. این یک حرف است و معصوم دانستن آنها حرف دیگر و هدایت تک تک آنها حرفی دیگر و به بهشت رفتن همۀ آنها حرف دیگر . از این چهار حرف فقط حرف اول را اهل سنت با تاکید می گویند و بس. 
ادعای 264- غزالی می گوید: صحابه  نقض عهد کردند.
  کتاب «سر عالمین» را نوشتۀ غزالی می داند. در این کتاب نوشته شده است که علی جانشین بلا فصل محمد است ! ...  
جواب ما :
  این مهم نیست که کتاب سر عالمین از غزالی است یا نه ؟ این هم مهم نیست که غزالی بگوید که علی خلیفۀ  بلافصل رسول است. غزالی کیست؟ آیا او پیامبر است؟ هر کس که چنین بگوید، دیگر سنی نیست. همانطور که هر کس بگوید: بهاء الله پیغمبر است، دیگر مسلمان نیست. حتی اگر نامش  محمد علی باشد، باز مسلمان نیست !
حالا یا عزالی سنی نیست یا کتاب از  او نیست ! تا آن جا که ما می دانیم شیعه ها بعضی از کتب را به عالمان ما نسبت داده اند. مکر آنها را انتهایی نیست!
 حالا اگر من بگویم که محمد باقر سجودی شیعی گفته است: علی در حق معاویه ظلم کرده و به او حمله کرده است . شما چه می گویید ؟! گفتن این جمله شیعه بودن سجودی را نفی می کند ! این حرف یک خارجی است ! نه یک شیعه . غزالی که بگوید علی، خلیفۀ بلا فصل است. پس سنی نیست؛ زیرا فرق اصلی شیعه و سنی در این است که سنی، علی را بر گزیدۀ الله نمی داند! اگر بداند، شیعه است.
ادعای 265- «سر العالمین» کتاب غزالی است ...  
جواب ما :
   کی گفته است؟ سبط ابن جوزی ! این